Voeg een bericht toe
 

Solve the equation: 18 plus 13 equals

Hanny en jan: Fantastische beleving

Na aanvankelijk alleen een weekend te blijven, zijn wij een week later opnieuw terug gegaan naar deze fijne en vriendelijke camping. Alles is goed onderhouden, een geweldig mooi zwembad en ook de toiletten en douches zijn top. Een locatie waar wij niet voor de laatste keer zijn geweest.


woensdag 14 september 2022
Kamperen: Harri en Riek 53

Wij hadden voor een week geboekt maar het was er zo gastvrij en mooi dat we er gelijk een week erbij hebben geboekt.Het weer was goed en het grote zwembad werd door Riek als liefhebber van zwemmen vaak gebruikt. Een camping die alles heeft bijna midden in Tilburg met alle supers vlakbij en wandel en fietspaden (Bels lijntje) etc. Te mooi om waar te zijn, gaan we absoluut nog een keer heen.

 

 


zondag 29 mei 2022
wijbe en ypy Bekkema: annuleren

Helaas moesten wij onze afspraak annuleren want mijn vrouw heeft een verkeersongeval gehad met verwondingen tot gevolg. De campingmedewerker had alle begrip en de beste wensen voor herstel.

Een half uur later stond het reeds betaalde bedrag weer op onze rekening

eerlijk gezegd had ik dat ook wel een klein beetje verwacht, want we komen al jaren op de camping, maar toch wederom een hele fijne reactie

in Brabant hebben ze het hart op de goede plaats

een volgende keer doe ik en bedrag in de clubkas, dat beloof ik

nogmaals dank  vr gr Wijbe


maandag 23 mei 2022
Harry en Karen: 3 dagen verblijf

Van 11 aug t/m 14 aug '20 nog ff lekker genieten van het warme weer.

Wat een fijne relaxte vereniging, we hebben een heerlijke tijd gehad.

We komen hier zeker terug.


zaterdag 19 september 2020
Maarten Schneider: Paradijs op Aarde

We zijn van 6 t/m 9 aug. 2020 vier dagen in het paradijs op aarde geweest; wat een vriendelijke ontvangst door Theo en Kitty. Ook de leden gaven ons een gevoel dat we meer dan welkom waren. Alle corona regels werden soepel maar nauwkeurig nageleefd.

Wat kunnen jullie trots zijn op deze accommodatie, met een mooi nieuw sanitair, en een heerlijk zwembad. En de friet op vrijdag smaakte weer heerlijk. We komen zeker volgend jaar terug. Vriendelijke groet, Maarten

 


maandag 10 augustus 2020
hartvanb: Caravan verhuur

Hallo Sita
Helaas, we verhuren geen caravans Maar als je lid bent van de NFN ben je altijd welkom als dagbezoeker. 


dinsdag 13 november 2018
Sita: Caravan verhuur

Graag zou ik eens bij HvB verblijven. Ik ben helaas niet in het bezit van een tent of caravan en vraag mij af of er ook caravans te huur zijn.


maandag 12 november 2018
John Segers: Grote Populieren Boktor

Twee keer op dag recreatie geweest, en wat is het er toch mooi en gemoedelijk. Ik heb het opgezocht en heb een sterk vermoeden (ben immers geen bioloog) dat het beest op Ad's T-shirt (en in de caravan) de grote populieren boktor betreft. Tot gauw maar weer.


vrijdag 21 september 2018
Careen en Mario: eerste bezoek

heerlijk weekend gehad bij jullie. prachtig terrein, geweldig sanitair, fijn onthaal, mooie fietsroutes. vanuit Eindhoven snel te bereiken.

was onze eerste keer bij jullie, maar zeker niet de laatste.


zondag 26 augustus 2018
ief en bowie: 2 daags verblijf

lieve mensen

Wat heb ik genoten de eerste twee dagen met mijn vouwwagen en hond. 

Een warm onthaal, fijne behulpzame mensen,prachtige omgeving,hondvriendelijk,gezellig en echt naturistisch. Zowel de omgeving als de mentaliteit van de leden. Het was 38  graden, ik stond pal in de zon en had weinig last van dit ongemak. Graag tot snel. Gr ief


zondag 29 juli 2018
 
Powered by Phoca Guestbook