Naturistenvereniging Hart van Brabant

Voeg een bericht toe

Captcha Afbeelding


Rick 27: 27 Nieuwsgierig
Ik ben een opkomend naturist.. ja klinkt raar maar toch een drempel.. woonachtig in Tilburg zelf.. maar wil toch is graag naar de camping komen voor een weekendje om te beginnen.. tot snel!?

zaterdag, 08 juni 2024
Wil en Arthur: wifi

Wij komen 17 mei 2 weken naar jullie camping; hebben er zin in! Mijn man moet af en toe n paar uurtjes werken op zijn PC (in de caravan). Hebben jullie WIFI?

 

 

 


dinsdag, 25 april 2023
Hanny en jan: Fantastische beleving

Na aanvankelijk alleen een weekend te blijven, zijn wij een week later opnieuw terug gegaan naar deze fijne en vriendelijke camping. Alles is goed onderhouden, een geweldig mooi zwembad en ook de toiletten en douches zijn top. Een locatie waar wij niet voor de laatste keer zijn geweest.


woensdag, 14 september 2022
Kamperen: Harri en Riek 53

Wij hadden voor een week geboekt maar het was er zo gastvrij en mooi dat we er gelijk een week erbij hebben geboekt.Het weer was goed en het grote zwembad werd door Riek als liefhebber van zwemmen vaak gebruikt. Een camping die alles heeft bijna midden in Tilburg met alle supers vlakbij en wandel en fietspaden (Bels lijntje) etc. Te mooi om waar te zijn, gaan we absoluut nog een keer heen.

 

 


zondag, 29 mei 2022
wijbe en ypy Bekkema: annuleren

Helaas moesten wij onze afspraak annuleren want mijn vrouw heeft een verkeersongeval gehad met verwondingen tot gevolg. De campingmedewerker had alle begrip en de beste wensen voor herstel.

Een half uur later stond het reeds betaalde bedrag weer op onze rekening

eerlijk gezegd had ik dat ook wel een klein beetje verwacht, want we komen al jaren op de camping, maar toch wederom een hele fijne reactie

in Brabant hebben ze het hart op de goede plaats

een volgende keer doe ik en bedrag in de clubkas, dat beloof ik

nogmaals dank  vr gr Wijbe


maandag, 23 mei 2022
Powered by Phoca Guestbook